NaslovnicaVijestiPSG PRONAŠAO ALTERNATIVU: Zamjena za Neymara će koštati oko 150 milijuna eura!

PSG PRONAŠAO ALTERNATIVU: Zamjena za Neymara će koštati oko 150 milijuna eura!

PSG pronašao alternativu. Zamjena za Neymara će koštati oko 150 milijuna eura! PSG razmišlja o velikoj novčanoj ponudi za Atletico Madridovu zvijezdu dok se pripremaju pustiti Neymara, tvrdi izvješće iz Francuske.

PSG PRONAŠAO ALTERNATIVU

Stalno se špekulira da Neymar žali što se pridružio prvacima Ligue 1 PSG-u i da želi da napusti klub.

Manchester City je, kako se izvješćuje, zainteresiran da ga procijeni oko mogućeg transfera, a također je predloženo da je Manchester United bio spreman da napravi 26-godišnjaka svojom zvijezdom.

PSG se priprema za njegov odlazak, a prema OK Diariu, francuski divovi su izdvojili Antoine Griezmanna kao zamjenu.

Griezmann je tek nedavno sastavio novi ugovor sa Atleticom, ali PSG je očito sretan što će pokrenuti klauzulu o oslobađanju od 150 milijuna eura i platiti mu godišnju plaću od 35 milijuna funti.

Parižani su također spremni izgubiti Edinson Cavanija, sa predsjednikom Napolija Aureliom de Laurentiisom koji je priznao da će biti dobrodošao natrag.

“Dan kada se Cavani složi da će smanjiti plaću i da će željeti da živi sa svojom djecom ovdje, on će biti dobrodošao,” rekao je za L’Equipe.

“Čim to poželi, može se vratiti. Sa Carlo Ancelottijem, on će biti savršen napadač.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!