NaslovnicaVijestiPSG savladao Chelsea, Benfice slavila protiv Zenita

PSG savladao Chelsea, Benfice slavila protiv Zenita

Večeras je odigrana osmina finala Lige prvaka.

PSG savladao Chelsea, Benfice slavila protiv Zenita

PSG i Chelsea su odigrali veoma dobru utakmicu, utakmica koja je ispunila sva očekivanja i utakmica koja je bila puna drame.

Tokom početka utakmice domaćin PSG je napao Chelseaja sa svih strana, ali gosti iz Londona su se uspjeli braniti do 39. minute kada je Zlatan Ibrahimović uz puno sreće postigao gol iz slobodnog udarca, jer se lopta odbila od igrača Chelseaja John Obi Mikela i prevarila njihovg golmana Tibu Courtisa.

Chelsea do gola dolazi pred sami kraj prvog poluvremene kada je Willian ubacio korner, a igrači PSG su loše odregovali u odrbani, te ih je Mikel kaznio zbog toga.

U drugo poluvrijem je PSG ušao dosta dominatnije, Chelsea je stvorio možda jednu pravu priliku za 45 minuta, dok se PSG-u isplatila njihova upornost.

U 74. minuti Edinson Cavani je ušao u igru umjesto, samo četri minute nakon što je ušao u igri Cavai postiže gol, koji je PSG donio pobjedu pred vrlo važan susret. Napomenimo, Chelseaju ovaj rezultat uopšte nije loš, jer su postigli gol u gostima, što nekada igra veoma veliku ulogu.

Benfica je uspjela savladati Zenit golom u Jonasa 90. minuti, ovo utakmicu je obilježilo dosta žutih kartona, te jedan crveni karton. Sutra su na rasporedu još dvije utakmice Lige prvaka. Sastaju se Roma i Real Madrida, dok se u drugoj utakmici sastaju Gent i Wolfsburg.

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=4 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!