NaslovnicaVijestiPSG suspendovao Auriera

PSG suspendovao Auriera

Serge Aurier, desni bek francuskog PSG-a, suspendovan je iz ekipe.

PSG suspendovao Auriera

Nakon što je Serge Aurier izrekao određene uvrede na račun Zlatana Ibrahimovića i trenera Laurenta Blanca, rukovodstvo Parižana se odlučilo na ovaj potez.

Jedan od navijača upitao je Auriera šta misli o treneru Laurentu Blancu, a njegov odgovor je bio: ” On je pi… koja miluje Zlatana po jaj…”

Ove riječi su ga do daljnjeg udaljile od ekipe. Aurier je izbačen iz tima i vjerovatno ga čeka kazna.

Ono što je sigurno, neće ga biti u meču Lige prvaka protiv Chelseaja.

Serge Aurier je karijeru započeo u Lensu, gdje je odigrao 48 utakmkica te nije postigao ni jedan gol. 2012. godine prelazi u redove Tolousea, gdje je postigao osam golova u 72 utakmice.

Iz Tolousea 2014. godine stiže na posudbu u Paris Saint-Germain gdje je odigrao 14 utakmica. 2015. godine postaje službeno novi igrač Paris Saint-Germeina, do sada je odigrao 19 utakmica, te postigao dva gola.

2013. godine dobio je poziv za reprezentaciju Obale Bjelokosti. Za reprezentaciju Obale Bjelokosti odigrao je 25 utakmica.

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!