NaslovnicaVijestiPSG udario Real Madrid tamo gdje najviše boli

PSG udario Real Madrid tamo gdje najviše boli

 

PSG (još) nije osvojio Ligu prvaka, ali Parižani su nakon ždrijeba udarili Real Madrid tamo gdje najviše boli.

OIR_resizer

Ljudi zaduženi za društvene mreže u PSG-u pobrinuli su se da svoje rivale redovno podsjećaju na događaje u kojim su iz Parižani razbijali.

Sve je počelo u četvrtfinalu Lige prvaka prije dvije sezone: PSG je Chelsea dobio sa 3-1 u prvoj utakmici, a Parižani su im stavili sol na ranu te još udarili preko društvenih mreža.

Ipak, tko se zadnji smije najslađe se smije – tako je Chelsea u uzvratu ipak uspio nadoknaditi zaostatak i plasirati se u polufinale.

Nakon što ih je danas ždrijeb spojio sa Real Madridom, PSG je odlučio posjetiti Španjolce kako je završio zadnji njihov međusobni susret – tada su Madriđani na Bernabeu bili poraženi sa visokih 4-1, a to je vjerojatno bila i najbolja utakmica kluba iz Pariza svih vremena.

Bilo je to u četvrtfinalu UEFA Kupa u sezoni 1992./1993., no nogomet se od tada dramatično promijenio…

https://twitter.com/PSG_inside/status/636942335847350272/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!