NaslovnicaVijestiPSG želi dovesti reprezentativca Hrvatske!

PSG želi dovesti reprezentativca Hrvatske!

Aktualni francuski prvak PSG želi dovesti reprezentativca Hrvatske, za kojeg je zainteresiran i Bayern iz Munchena, prenosi katalonski dnevnik Sport.

Francuski nogometni velikan Paris Saint-Germain pod svaku cijenu želi na Park prinčeva dovesti veznjaka hrvatske reprezentacije i Barcelone Ivana Rakitića.

Prema pisanju katalonskog dnevnika Sport, PSG je krenuo u akciju dovođenja 30-godišnjeg hrvatskog veznjaka za čije usluge je zainteresiran i njemački prvak Bayern koji vodi Niko Kovač.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

PSG je ovog ljeta već pokušao angažirati Paula Pogbu, Miralema Pjanića i Ngoloa Kantea, međutim nije uspio. Parižani su sada krenuli po Rakitića u čijem ugovoru stoji odštetna klauzula od 125 milijuna eura.

Iza Rakitića je fantastično ljeto i osvojena srebrna medalja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji što mu je samo dodatno povećalo cijenu. Prema podacima portala transfermarkt, Rakitićeva cijena je 50 milijuna eura, no sasvim je sigurno kako bi Barcelona tražila više.

Rakitić je na Camp Nou stigao u lipnju 2014. iz Seville i dosad je za Barcelonu upisao 214 nastupa i postigao 30 golova.

[su_live_koeficijenti]

Njemački stručnjak na klupi PSG-a Thomas Tuchel trenutačno na raspolaganju ima 11 veznih igrača koje predvode Marco Verratti, Julian Draxler i Adrien Rabiot, no Rabiot gotovo sigurno napušta Pariz. Odbio je potpisati novi ugovor i nagađa se kako će upravo Barcelona biti njegov novi klub.

Želio bih da Rabiot ostane u klubu, ali nisam siguran hoće li se to dogoditi. Odluka je na njemu. On ima potencijal postati jedan od najboljih veznjaka svijeta, rekao je Tuchel.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!