NaslovnicaVijestiPuyol: Ovo je Guardiolin najveći izazov u karijeri

Puyol: Ovo je Guardiolin najveći izazov u karijeri

Bivši kapetan nogometaša Barcelone Carles Puyol rekao je da vjeruje da će Manchester City biti najveći izazov u trenerskoj karijeri Pepa Guardiole. Puyol je s Barcelonom koju je s klupe predvodio Guardiola osvojio četiri titule u Primeri (prvenstvu) i dva trofeja u Ligi prvaka 2009. i 2011. godine.

image4

Guardiola je nakon Barcelone nastavio nizati uspjehe u Bayernu iz Münchena s kojim je osvojio tri titule prvaka Njemačke. On je sada u Manchester Cityju i odlično je počeo sezonu pobjedama u prvih deset utakmica u svim natjecanjima, prije remija sa Celticom u Ligi prvaka i poraza od Tottenhama prošlog vikenda u Premijer ligi.

“Ovo je najveći izazov za Guardiolu, ali mislim da će promijeniti nogomet u Engleskoj. Mnogi ljudi kažu da se nogomet u Engleskoj razlikuje od nogometa u ostalim zemljama, ali način na koji Guardiola radi će promijeniti nogomet i na Otoku.”, rekao je Puyol.

Puyol je naveo da je Guardiola najbolji trener s kojim je ikad radio i dodao da mu je drago što je u Engleskoj.

“Vrlo brzo se vidio njegov utjecaj na momčad. On radi jako dobro, ima vrlo jasne ideje koje pokušava prenijeti na igrače.”, poručio je Carles Puyol medijima.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!