NaslovnicaVijestiRadamel Falcao neće se vratiti u Monaco, Stephan El Shaarawy napušta Francusku

Radamel Falcao neće se vratiti u Monaco, Stephan El Shaarawy napušta Francusku

Radamel Falcao na izlaznim je vratima Stamforda Bridgea, no čini se kako se El Tigre ipak neće vratiti u AS Monaco.

OIR_resizer (1)

Sinoć je Monaco kod kuće upisao 2-2 remi protiv GFC Ajaccia, a nakon utakmice potpredsjednik Monaca Vadim Vasilyev obratio se medijima te je, između ostaloga, pričao i o povratku Falcaa, kao i o budućnosti Stephana El Shaarawyja.

“Falcao je trenutno ozlijeđen. Šest do osam tjedana biti će izvan terena. Odlučili smo kako ga trenutno nećemo vračati u Monaco.”

“El Shaarawy više se ne nalazi u projektu trenera Monaca. Trenutno pregovaramo i naći ćemo rješenje. Možda se neće vratiti u Milan.”

“Planiramo da više ne igra u našim redovima. On je sjajan igrač sa mnogo kvaliteta te se nadamo da ćemo naći rješenje koje će svima odgovarati.”

Stephan El Shaarawy je upisao 15 nastupa otkako je stigao u Monaco na posudbu iz AC Milana, no još uvijek nije postigao niti jedan pogodak, a vjerojatno i neće.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!