NaslovnicaVijestiRadamel Falcao otkrio gdje će igrati sljedeće sezone

Radamel Falcao otkrio gdje će igrati sljedeće sezone

Napadač Chelseaja Radamel Falcao potvrdio je da će na startu sljedeće sezone trenirati u Monacu.

Radamel Falcao otkrio gdje će igrati sljedeće sezone

Falcao je posljednje dvije sezone proveo na posudbi u Premier ligi, u Manchester Unitedu pa u Chelseaju, no postigao je samo pet golova u te dvije sezone.

Ove sezone je u dresu tima sa Stamford Bridgea odigrao samo deset premierligaških utakmica i postigao samo jedan gol.

Kolumbijski reprezentativac je potvrdio da će se 24. juna uputiti u južnu Francusku i pridružiti treninzima Monaca, uprkos špekulacijama koje ga povezuju sa novom posudbom u Middlesbrough.

“24. juna ću se pridružiti treninzima sa Monacom. Uzbuđen sam i predan početku treniranja sa klubom”, napisao je Falcao na Instagramu.

30-godišnjak je u vrijeme dok je igrao za Atletico Madrid terorizirao obrane protivnika i nosio epitet jednog od najboljih napadača na svijetu. Međutim, sredinom njegove prve sezone u Monacu, gdje je postigao devet ligaških golova, on je potrgao ligamente koljena i tako propustio Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Od tada se Kolumbijac očajno borio sa povratkom u staru formu, a njegovi nastupi više nikad nisu bile isti. U dvije sezone u Engleskoj, Falcao je odigrao samo 36 utakmica, od kojih je samo 15 počeo od prve minute.

[su_bet365_euro2016]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!