NaslovnicaVijestiRadamel Falcao ponovo povrijeđen

Radamel Falcao ponovo povrijeđen

Trener Chelseaja, Guus Hiddink, potvrdio je da je napadač kluba Radamel Falcao ponovo povrijeđen, te će izostati sa terena do sredine veljače.

falcao

Falcao je trenutno na posudbi u Chelseaju iz Monaca, nakon što je sezonu ranije proveo na posudbi u Manchester Unitedu. Napadač “plavaca” je ove sezone nastupio samo deset puta ove sezone, i pritom postigao samo jedan gol u svim takmičenjima.

Guus Hiddink je potvrdio da je kolumbijski reprezentativac pretrpio povredu zbog koje će izostati oko mjesec i pol sa terena.

“Radi se o bedrenom mišiću, sa kojim je imao problema i ranije. Trenutno radi na oporavku, te neće moći nastupati. Medicinsko osoblje mu je pomoglo da se oporavi od prve povrede, ali ovo nije pozitivan signal. Nadamo se da će se oporaviti uskoro, iako ne očekujemo da će igrati u skorije vrijeme.”

Pored Falcaa, i njegov suigrač Eden Hazard ima problema sa povredom, a treća napadačka opcija Loic Remy bi trebao napustiti klub u siječnju, te se pridružiti redovima Aston Ville.

“Prije svega, najvažnije je da u trenutnoj situaciji igramo sa najsnažnijim mogućim sastavom”, izjavio je Hidding koji je zamijenio Mourinha na klupi londonskog kluba.

“Remy je naš igrač i moramo poštovati svoje igrače. Ukoliko su zainteresovani za njega, moraju popričati sa ljudima zaduženim za te stvari.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!