NaslovnicaVijestiNekada igrao za Barcu, a sada jedan od najvećih talenata u Premier...

Nekada igrao za Barcu, a sada jedan od najvećih talenata u Premier ligi: Cijena mu porasla sa 30 na 70 milijuna funti u samo godinu dana!

Adama Traore je bio otkriće za Wolvese u Premier ligi, gdje se navodi da se Manchester City i Liverpool bore sa Barcelonom za njegov potpis.

Nekada igrao

Liverpool je zainteresiran za potpis Adama Traorea, koji vrijedi 70 milijuna funti, piše 90Min, nakon što je Jurgen Klopp govorio o Španjolcu kao ‘izuzetnom’ igraču.

2019/20 će oblikovati sezonu u kojoj će se ovo čudo od igrača konačno utvrditi kao jedan od najuzbudljivijih talenata u europskom nogometu.

Traore je oduvijek posjedovao taj elektrificirajući tempo, ali on je svojoj igri dodao krajnji proizvod sa razornim učinkom, kombinacija koja ostavlja bekove pod strahom kada Vukovi dolaze u grad.

Prema pisanu 90Min, izvanredni nastupi Traorea u posljednjih nekoliko mjeseci povećali su mu vrijednost na oko 70 milijuna funti – 42 milijuna više nego što su ga Wolvesi platili kada su ga doveli nakon sjajne sezone u Middlesbroughu tijekom ljeta 2018. godine.

Barcelona se nada da će namamiti 23-godišnjaka u Kataloniju, uslijed tvrdnji da bi Dinamov talisman Dani Olmo mogao otići na Nou Camp, dok su Manchester City i Liverpool njegovi pratioci također.

Imajući to na umu, Klopp-ove blistave pohvale Traorea uoči teške pobjede Liverpoola 1-0 protiv Wolvesa na Anfieldu krajem prosinca čine izuzetno zanimljivo.

“Traore je konačno pronašao svog menadžera, koji je pronašao poziciju za njega – počeo je kao krilni bek, a sada može igrati i u prednja tri”, rekao je Klopp.

“Izvanredan igrač, kao klinac već je bio izuzetan kad je igrao za Barcelonu. Mislim da je on najbrži igrač u ligi.”

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!