NaslovnicaVijestiRadio kao vodoinstalater, a sada zarađuje milijune: Evo što McGregor zapravo radi...

Radio kao vodoinstalater, a sada zarađuje milijune: Evo što McGregor zapravo radi sa svojim novcem

Radio kao vodoinstalater, a sada zarađuje milijune. Evo što McGregor zapravo radi sa svojim novcem. Borba između Mayweathera i McGregora se održala i nazvana je kao borba stoljeća u Las Vegasu. Bio je to prvi boksački meč u kojem su se susreli profesionalni boksač i MMA borac.

Radio kao vodoinstalater

Floyd Mayweather je za nastup za koji je prekinuo svoju mirovinu u kojoj je već dvije godine, dobio 100 milijuna dolara, dok je Conor McGregor imao zajamčenih 80 milijuna. To je bilo samo za ulazak u ring, a borci su također podijelili zaradu od gledanosti, a prema procjenama američkih medija borba je bila vrijedna nevjerojatnih milijardu dolara.

Možemo reći da je ludi Irac o takvom novcu prije nekoliko godina mogao samo sanjati. Sada su brojni holivudski producenti spremni da naprave film koji bi bio bolji i uspješniji od prvog dijela ‘Rockyja” koji je osvojio tri Oscara.

Naime, McGregor je radio kao vodoinstalater i život ga baš i nije mazio. Bilo je zaista mnogo trenutaka kada je McGregor želio dići ruke od svega i napustiti svijet borilačkih vještina. Ako je vjerovati medijima, McGregor je radio kao vodoinstalater i dobijao je socijalnu pomoć od oko 200 dolara mjesečno. Čak je i sam McGregor rekao da su to bile teške godine za njega i da je bilo dana kada nije imao novčića u džepu.

[su_bet365_app]

Odlazio bi u neke lokalne pubove i tu se ilegalno borio kako bi zaradio neki novac. Bilo je to 2006. godine, kada je imao 18 godina. Trenirao je i vjerovao u sebe. A borba u kojoj je bio ubijen od batina te godine mu je promijenila život.

Zatim je 2008. godine krenuo sa profesionalnom karijerom, ali je i tada dobijao socijalnu pomoć i radio kao vodoinstalater, sve dok nije potpisao za UFC 2013. godine. Tada mu se život okrenuo i u prvoj borbi je pobijedio Marcus Brimagea u Stockholmu. Za tu borbu je dobio 60.000 dolara, a zatim je odlučio da kupi automobil, lijepo odijelo i čak je nešto dao i roditeljima. Nizao je mnogo pobjeda u narednim godinama, a u borbi za naslov prvaka je pobijedio Josea Alda za samo 13 sekundi. Zaista nikada nitko nije uspio da pobijedi tako brzo i to za titulu. Nevjerojatna priča jednog UFC borca i zaista možemo vidjeti kako se upornost i trening na kraju isplate.

[su_live_koeficijenti]

McGregor je sada bogat čovjek i ne brine se više za novac. Što mislite da radi sa svojim novcem? Što bi vi radili da imate toliki novac? Kupovali auta, kuće, odjeću i sve što vam srce poželi. Ispod na videu možete pogledati što zapravo McGregor radi sa svojim novcem.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!