Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Raheem Sterling svojom izjavom iznenadio sve navijače Liverpoola

Igrač Man City-a Raheem Sterling svojom izjavom iznenadio sve navijače Liverpoola. Sterling tvrdi da je njegov odnos sa igračima i službenim osobljem Liverpoola bio super do trenutka kada je otišao u Manchester za 49 miliona funti.

Sterling

Engleski reprezentativac se dugo povezivao sa prelaskom u Manchester City, da bi na kraju Liverpool i postigao dogovor sa Građanima. Navijači Liverpoola su ga ispratili sa zvižducima i lošim komentarima ma kraju prošle sezone, jer je odbio potpisati novi ugovor sa Redsima.

Brendan Rodgers tada nije imao drugog izbora nego da proda mladog Raheem i izvuče što veći novac Manchester City-u.

Međutim, Sterling tvrdi da su on i Rodgers bili u dobrim odnosima, uprkos njegovim jasnim namjerama da napusti klub. On je phvalio svoj bivši klub zbog toga što su bili dobri prema njemu do kraja njegovog boravka tamo.

Za Guardian je rekao: “Kada se sve to događalo i kada je bilo u novinama svaki dan, svi u Liverpoolu su bili vrhunski nastrojeni prema meni. Razgovarao sam sa trenerom svaki dan.”

“Razgovarao sam sa svim igračima. Svi izvan kluba su mislili sve najlošije o meni, ali sa klubom nije bilo nikakvih problema ili sa bilo kojim igračem. Trener me čak pozvao i u svoju kuću da razgovaramo. To nije bilo loše kao što su ljudi govorili.”

Ovo otkriće Sterlinga je iznenadilo sve navijače Liverpoola koji su čitali toliko o tom narušenom odnosu između njega i trenera Liverpoola.

Bez obzira šta trener i igrači Liverpoola mislili o Sterlingu, sigurno je da ga navijači neće dočekati sa lijepim prijemom na Anfieldu.
[touchcarousel id=’1′] Kladjenje forum

Oznake: