NaslovnicaVijestiRAIOLA UPOZORIO BARCELONU: Evo što je agent Paula Pogbe poručio čelnicima Barcelone!

RAIOLA UPOZORIO BARCELONU: Evo što je agent Paula Pogbe poručio čelnicima Barcelone!

Prema mišljenju njegovog agenta Mina Raiole, zvijezda Manchester Uniteda i reprezentativac Francuske Paul Pogba trenutno nije dostupan na transfer tržištu, iako prolazi kroz osjetljive trenutke u karijeri.

Pogba ostaje u Manchester Unitedu

U posljednje vrijeme se pojavilo mnogo špekulacija vezanih za njegovu budućnost, a navodno je u velikoj svađi sa trenerom Joseom Mourinhom, koji je nedavno poručio kako Pogba nikad više neće biti vicekapiten tima sve dok je on trener.

[su_bet365_koeficijenti]

25-godišnjak je tokom reprezentativne pauze prošlog mjeseca odbio negirati špekulacije kako bi mogao napustiti United, a najviše interesa za njega je pokazivala Barcelona, koja ga je čak pokušala i dovesti u ljetnom prelaznom roku, ali bezuspješno.

Prije par dana su se također pojavile i špekulacije kako je napadač Paris Saint-Germaina Neymar pozvao Pogbu da mu se pridruži na Parku prinčeva. Pored ‘Parižana’ i Barcelone, kao treća opcija se navodi i njegov bivši klub Juventus. Ipak, do transfera teško da će doći u nadolazećem zimskom prelaznom roku, potvrdio je njegov agent Mino Raiola. On je u intervjuu za Rai Sport rekao: “Radije ne bih pričao o Paulu Pogbi. Prolazi kroz osjetljiv period u karijeri, ali nije dostupan na transfer tržištu.”

Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji proteklog ljeta, na kojem je sa Francuskom osvojio zlato, Pogba je u novoj sezoni odigrao ukupno devet utakmica, postigao četiri gola, te podijelio dvije asistencije. Manchester United se trenutno nalazi na razočaravajućem desetom mjestu u Premier ligi, sa isto toliko osvojenih bodova nakon sedam odigranih kola. ‘Crveni vragovi’ će danas, u okviru osmog kola, na Old Traffordu ugostiti Newcastle United, a ukoliko ne pobijede, to će biti prvi put još od 1999. godine da nisu slavili u pet uzastopnih utakmica na domaćem terenu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!