NaslovnicaVijestiRakitić: Barcino jedinstvo će nam donijeti titulu

Rakitić: Barcino jedinstvo će nam donijeti titulu

Ivan Rakitić i dalje vjeruje da Barcelona može do naslova prvaka La Lige ove sezone, unatoč tome što su u posljednjih nekoliko tjedana izgubili čak osam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Atletico Madrida.

Barcino jedinstvo će nam donijeti titulu

Katalonci su sinoć savladani na vlastitom terenu protiv Valencije rezultatom 2-1, a Messi je postigao svoj 500. gol u seniorskoj karijeri, te su sada izjednačeni na prvom mjestu sa Atletico Madridom i imaju isti broj bodova, dok Real Madrid ima bod manje i nalazi se na trećem mjestu.

To je bio još jedan loš dan za tim Luisa Enriquea, jer su poraženi u trećoj uzastopnoj utakmici u ligi, po prvi put još od 2003. godine.

Rakitić, koji je postigao autogol, ujedno i vodeći gol za Valenciju na utakmici, ipak nije zabrinut, te očekuje da će Barcelona okrenuti stvari do kraja sezone.

“Moramo se ujediniti i pobijediti u preostalim utakmicama. Barcino jedinstvo će nam donijeti titulu”, izjavio je hrvatski reprezentativac.

“Sreća je bila na strani Valencije, ali mi smo više željeli pobjedu. Jednostavno, lopta nije htjela ući u njihov gol. Tužni smo zbog ovog što se dogodilo, ali iskusni smo i moramo ostati ujedinjeni, zajedno možemo do titule.”

“Nemamo nikakvih dvojbi u vezi nas, ali naša dinamičnost nije dobra i moramo to promijeniti. Imali smo čistu priliku na kraju kada je pokušao Gerard Pique, ali to je bila još jedna od prilika u kojima nismo imali sreće, kao ni u cijeloj utakmici.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!