NaslovnicaVijestiRakitić imenovao igrača Real Madrida koji je dovoljno dobar da igra za...

Rakitić imenovao igrača Real Madrida koji je dovoljno dobar da igra za Barcelonu

Rakitić imenovao igrača Real Madrida koji je dovoljno dobar da igra za Barcelonu. Lako je bilo zaboraviti da je Luka Modrić jednom proglašen kao najgori transfer u sezoni u 2012. godini.

Rakitić imenovao

Čitatelji španjolskih novina Marce su dali Modriću nesretni naslov nakon što je napravio vrlo spor start u Real Madridovoj karijeri.

Danas se Hrvat smatra kao jedan od najboljih veznjaka na svijetu. 31-godišnjaka je radost gledati. Zaista zna sa loptom i ima izvanredan pregled igre, on je sada jedan od ključnih igrača u Madridu i pokušat će pomoći svom timu da osvoji treći naslov europskog prvaka u četiri godine.

[su_euro_soccer_bonus]

Uz Toni Kroosa, Los Blancos posjeduju vjerojatno jednog od najboljih veznih parova na svijetu. Bayernov Arturo Vidal i Thiago Alcantara će imati reći nešto o tome, jer će dobiti svoju šansu u Ligi prvaka protiv Real Madrida, ali teško ih je staviti iznad Kroosa i Modrića.

Ipak, stvari bi se odigrale drugačije da su se želje bivšeg igrača Tottenhama ostvarile, a to je da vidi Ivana Rakitića u Real Madridu.

U razgovoru za El Larguero, Rakitić je otkrio da je Modrić htio da se on pridruži Los Blancosima, kada je igrao za Sevillu. Rakitić je ipak iznevjerio svog sunarodnjaka, pridružio se Realovim najljućim rivalima, Barceloni, 2014. godine, ali ne možete se ljutiti na Modrića, ipak je pokušao.

DOVOLJNO DOBAR ZA BARCELONU

U očima Rakitića, Modrić je dovoljno dobar da igra za Barcelonu.

Bivši veznjak Seville je dodao: “On je osoba koju poštuju puno; naravno da je sposoban da igra za Barcu, jer za mene je on jedan od prva tri igrača na svijetu, na svojoj poziciji.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Uživam igrajući sa njim i uz potpuno poštovanje prema drugima, Real Madrid je potpuno drugačiji kada je on u timu.”

Međusobno poštovanje je lijepo. No, da li oni znaju, da su igrali za isti tim, postojala bi šansa da bi jedan od njih sjedio na klupi?

Uz nogometne vijesti na našem Svijet Kladjenja portalu imate i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Današnja analiza je utakmica između Manchester Cityja i Liverpoola. Napisali smo vam par prijedloga za okladu na ovu utakmicu, pa se vi odlučite što je najbolje za vas. Analizu možete pročitati na gumb ispod!

MAN CITY - LIVERPOOL

Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!