NaslovnicaVijestiRakitić otkrio protiv kojeg igrača ne bi želio ići jedan na jedan

Rakitić otkrio protiv kojeg igrača ne bi želio ići jedan na jedan

Ivan Rakitić otkrio je protiv kojeg igrača ne bi želio ići jedan na jedan, uoči najvećeg svjetskog derbija, El Clasica, između Reala i Barcelone na Santiago Bernabeu.

Poraz ili remi u El Clasicu bio bi kraj svih nadanja Reala da mogu do naslova La Lige, jer bi i dalje ostali na dvoznamenkastom zaostatku, dok bi pobjedom zadržali kakvu-takvu nadu.

Ivan Rakitić, veznjak Barcelone, govorio je za klupsku televiziju uoči velikog derbija koji se igra na Santiago Bernabeu u subotu (13.00 sati).

[su_no1forfootball]

Otkako je Ernesto Valverde preuzeo klupu Barce, hrvatski repezentativac propustio je samo jednu kup utakmicu, a nastupio je u 25 utakmica.

Protiv kojeg igrača Real Madrida ne bi želio ići jedan na jedan?
“Ne znam… Naravno da ima vrlo jakih igrača u obrani Real Madrida. Možda je to Sergio Ramos jer je jak branič s puno iskustva i zna čitati situacije. Ali mislim da je zaista teško igrati protiv njih jer imaju jaku obrambenu liniju. On je njihov kapetan i teško je igrati protiv njega zbog iskustva.

Barcelona dovodi dvostruko pojačanje za više od 200 milijuna funti

Sportski direktor PSG-a oštro odgovorio Perezu pa onda i Barceloni

SKANDAL U ŠPANIJI: Atletico Madrid FIFA-i podnosi prijavu protiv Barcelone

Kojeg igrača ne bi želio braniti jedan na jedan?
“Također je teško (odgovoriti, op.a.) jer su stvarno različiti. Njihova ideja je drugačija od naše. U napadu trebaju puno prostora, a na takvom prostoru teško se braniti…”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Možda protiv Garetha Balea jer je jako brz i njegova je ideja dosta jasna: dolaziti najbližoj liniji protivničkog gola. Da, teško je igrati protiv njega”, rekao je Rakitić.

Barcelona se nalazi na vodećem mjestu tablice La Lige, dok četvrtoplasirani Real zaostaje čak 11 bodova. U poslednjem međusobnom susretu na susretu u ligi Barca je slavila u Madridu u travnju, kada je Lionel Messi postigao pobjednonosni pogodak u drugom minutu sudačke nadoknade.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!