NaslovnicaVijestiRakitić otkrio zašto je zamijenio strane dresu

Rakitić otkrio zašto je zamijenio strane dresu

Ivan Rakitić je u nedelju imao zanimljivu proslavu gola, koja je izašla na mnogim popularnim sportskim portalima.

Rakitić otkrio zašto je zamijenio

Naime, reprezentativac Hrvatske i veznjak Barcelone Ivan Rakitić nakon što je postigao gol, svom dresu je zamijenio strane, tako da je njegove prezime i njegov broj bili na prsima (naravno, dobio je žuti karton zbog ovog).

U ponedeljak ujutru, Rakitić je na svom službenom Instagram profilu otkrio da je dresu zamijenio strane zbog toga što se želio zahvaliti na 4 miliona pratioca na toj društvenoj mreži. Veoma dobra ideja.

“Ovaj gol je za više od 4 miliona mojih navijača, koji su dio ove velike porodice na Instagramu. Nadam se da vam se dopada proslava. Zadovoljstvo je igrati u timu poput ovog”, napisao je Ivan Rakitić.

Barcelona svoju narednu utakmicu igra sutra protiv Sporting Gijona od 18:30h, a trener Barcelone Luis Enrique se osvrnuo na u utakmicu.

“Sporting je momčad koja igra na visokoj razini, te na odličnom stadion. To će biti veoma teška utakmica za nas. Oni su momčad koju sam uvijek volio, dok sam bio dječak na stadion sam odlazio sa zastovom koju mi je mama napravila”, kazao je Luis Enrique, te nastavio:

“Sprting je poseban, jer je Gijon prelijep grad na obali koji ima vjerne navijače. Idealna situacija na poslu bi bila kada bi svi bili prijatelji, ali to se ne može ostvariti u bilo kojoj grupi. Moji igrači sada uživaju mnogo.”

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=4 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!