NaslovnicaVijestiPep Guardiola poručio Barceloni tko bi trebao zamijeniti Xavija

Pep Guardiola poručio Barceloni tko bi trebao zamijeniti Xavija

Barcelona se suočava s izazovima na terenu i financijskim poteškoćama, a legendarni Xavi Hernandez najavio je da će napustiti mjesto trenera na kraju sezone kako bi “situacija promijenila smjer”. Pep Guardiola, bivši trener Barcelone, nedavno je otkrio svoj prijedlog za Xavijevu zamjenu.

Xavi je objavio svoj odlazak s pozicije trenera u siječnju, ističući potrebu za promjenom. Klub se trenutno nalazi osam bodova iza vodećeg Real Madrida u La Ligi, suočava se s financijskim teškoćama, te se traži pravi čovjek koji će preuzeti kormilo na kraju sezone.

Pep Guardiola, često konzultiran od strane kluba pri donošenju odluka, nedavno je otkrio svoj prijedlog za nasljednika Xavija. Prema informacijama portala TMW, Guardiola je preporučio Roberta de Zerbia, trenutnog menadžera Brightona, kao idealnog kandidata za preuzimanje vodstva Barcelone.

De Zerbi je već povezivan s Barcelonom zbog uspjeha u vođenju Brightona, koji je prošle sezone završio na impresivnom šestom mjestu u Premier ligi i time stekao kvalifikaciju za Europsku ligu. Guardiola je više puta pohvalio talijanskog stručnjaka, naglašavajući “čudesan nogomet” koji je De Zerbi implementirao u Brightonu.

Osim preporuke za Barcelonu, spekulacije sugeriraju da Guardiola vidi De Zerbia kao potencijalnog budućeg trenera Manchester Cityja. Odluka o novom treneru Barcelone još nije donesena, ali Guardiolina preporuka sugerira da bi De Zerbi mogao biti ključna figura u budućnosti kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!