NaslovnicaVijesti(VIDEO) Joao Felix stigao u Chelsea i odmah poslao poruku navijačima

(VIDEO) Joao Felix stigao u Chelsea i odmah poslao poruku navijačima

Portugalski reprezentativac Joao Felix će ostatak sezone provesti u Chelseaju na posudbi, a sada je to i zvanično objavljeno. 23-godišnjak je u Atletico Madrid stigao iz Benfice na ljeto 2019. godine za 126 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Te godine je proglašen za najboljeg mladog igrača u Europi, ali tijekom tri i pol sezone koje je proveo u Atleticu, nije ispunio očekivanja. Postigao je samo 34 gola u 131 nastupu, iako je bio proglašen od strane navijača kao najbolji igrač kluba prošle godine.

“Chelsea je jedan od najvećih klubova na svijetu i nadam se da ću im pomoći da ostvare zadane ciljeve”, rekao je Felix. Chelsea je posudbu od šest mjeseci za Felixa platio Atleticu 11 milijuna eura.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!