NaslovnicaVijestiRamon Calderon: Cristiano Ronaldo sljedećeg ljeta seli u PSG!

Ramon Calderon: Cristiano Ronaldo sljedećeg ljeta seli u PSG!

Bivši predsjednik Real Madrida, Ramon Calderon, potvrdio je da bi Cristiano Ronaldo gotovo sigurno trebao sljedećeg ljeta završiti u Paris Saint-Germainu.

ronaldo

Kao i svakog ljeta, jedna od glavnih tema je odlazak Cristiana Ronalda iz Reala, ali to se za sada još nije dogodilo. PSG je za Portugalca bio zainteresovan i prošlog ljeta, a prema tvrdnjama Calderona, Ronaldo će poslije 7 veoma uspješnih godina na Santiago Bernabeu dres ‘los blancosa’ zamijeniti dresom “parižana”.


“Čuo sam glasine o velikom interesu iz PSG-a. Kao bivši predsjednik i veliki navijač Real Madrida, nadam se da se taj transfer nikada neće dogoditi. Ali kao poznavatelj današnjeg nogometa, mislim da je Ronaldov odlazak moguć.”

“Za sada, Cristiano nije govorio o tome. Mislim da će odluku donijeti na kraju sezone, sve zavisi od toga koliko će ova sezona biti uspješna za njega.”

Ronaldo je nedavno postao najbolji strijelac Real Madrida svih vremena, sa ukupno 324 gola za klub. Ova izjava bivšeg predsjednika Reala sigurno je uplašila i sve navijače “kraljevskog” kluba, sa čime se slaže i kapiten PSG-a, Thiago Silva.

“Normalno je da su zabrinuti, i ja bih također bio. Ne znam koliko još dugo će Ronaldo ostati u Madridu”, izjavio je Brazilac.

[touchcarousel id=’2′]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!