NaslovnicaVijestiRAMOS I BALE ŠOKIRANI INTERESOM REALA: Ovaj igrač bi trebao zamijeniti Luku...

RAMOS I BALE ŠOKIRANI INTERESOM REALA: Ovaj igrač bi trebao zamijeniti Luku Modrića!

Ramos i Bale šokirani interesom Real Madrida u ovog igrača. Ovaj igrač bi trebao zamijeniti Luku Modrića! Dvojac iz Real Madrida, Sergio Ramos i Gareth Bale su navodno među igračima koji su zaprepašteni interesom svog kluba za transfer Thiago Alcantare.

RAMOS I BALE

Izvještaji dolaze od strane Diario Gola, koji navodi da su neki igrači Madrida po dva puta provjeravali da li je njihov klub zainteresiran za zvijezdu Bayern Munchena ili je to bila neka šala kada se pojavio kao jedan od prioritetnih pojačanja u veznom redu.

Alxantara je bio vrhunski igrač tijekom svog vremena u Bayernu, iako su ga ozljede povremeno spriječila da ispuni svoj pravi potencijal.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, čini se da mnogi u Real Madrid ne ocjenjuju ovog igrača tako visoko, gdje Diario Gol tvrdi da Sergio Ramos i Gareth Bale vjeruju da klub može pronaći bolje igrače na toj poziciji.

Čini se da su pomalo oštri prema Alcantari, ali ostaje da se vidi kako će to utjecati na planove Real Madrida u nadolazećim tjednima.
Budući da Diario Gol također tvrdi da žele potpisati i zamjenu za Mateo Kovačića, koji je nedavno otišao na posudbu u Chelsea, kao dio dogovora za Courtoisa.

[su_bet365_100bonus]

Alcantara bi također mogao biti idealna dugoročna zamjena za Luku Modrića u veznom redu, dok je Toni Kroos također pretrpio pad forme prošle sezone.

Thiago je u Bayern Munchen došao 2013. godine, nakon što je četiri godine proveo u Barceloni, a prije toga tri u Barceloni B. Već igra oko pet godina u Bayern Munchenu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!