NaslovnicaVijestiSergio Ramos morao da promijeni broj telefona zbog ovoga!

Sergio Ramos morao da promijeni broj telefona zbog ovoga!

Sergio Ramos je morao da promijeni broj telefona, javili su španjolski mediji, a razlog su brojne prijetnje koje je španjolski nogometaš dobio zbog ozljede Mohameda Salaha.

Ramos morao da promijeni broj telefona

Sergio Ramos, kapetan Real Madrida, zbog prijetećih poruka bio je primoran da promijeni broj telefona, javljaju španjolski mediji.

Obrambeni nogometaš “kraljevskog” kluba u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola imao je duel s Mohamedom Salahom, nakon čega je egipatski napadač morao napustiti igru zbog ozljede ramena.

[su_live_koeficijenti]

Ramos je odmah bio svjestan šta je uradio, a kada je uplakani Salah u pratnji medicinskog tima napuštao teren, Španac je napravio sramotan potez zbog čega je dodatno osuđen u javnosti. Naime, u trenutku izmjene Ramos je stajao uz aut-liniju i smijao se, a kamere su sve to zabilježile.

“Tužno je to što se dogodilo Salahu. Međutim, ja nipošto nisam kriv za to. On je mene prvi uhvatio u klinč i nakon toga nisam mogao napraviti ništa”, rekao je Ramos poslije utakmice.

>> NAGOVIJESTIO ODLAZAK IZ REALA: Zvijezda Los Blancosa želi u Liverpool

Ipak, kasnije, kada su se utisci slegli, Ramos je na svom Twitteru napisao: “Ponekad fudbal pokaže svoju dobru stranu, a ponekad i lošu. Iznad svega, mi smo profesionalci. Brz oporavak ti želim, Mohamed Salah”.

Čak je i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu došao u pitanje, iako bi prema posljednjim informacijama trebalo da bude spreman. Očigledno je to razljutilo Salahove simpatizere, pa se Ramosu slavlje zbog osvojenog trećeg uzastopnog pehara u Ligi prvaka, pretvorilo u noćnu moru.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

I egipatski tisak je ljutito reagirao na Ramosov duel sa Salahom, nazvavši Španjolca između ostalog “mesarom”. Španjolski mediji tvrde da je španjolski reprezentativac zbog velikog broja poziva i prijetećih poruka morao promijeniti broj telefona.

Real je u finalu igranom 26. svibnja u Kijevu slavio protiv Liverpoola rezultatom 3:1 i stigao do ukupno 13. naslova prvaka Europe, a trećeg uzastopnog.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!