NaslovnicaVijestiRamos: Nisam siguran da li je ovo pošten rezultat

Ramos: Nisam siguran da li je ovo pošten rezultat

Nogometaš Real Madrida Sergio Ramos rekao je da nije siguran da li je njegova momčad zaslužila osvojiti bod u subotnjem velikom derbiju protiv Barcelone.

siguran

Barcelona i Real odigrali su neriješeno u 232. El Clasicu (1:1), a bod gostima donio je Sergio Ramos, golom glavom u 90. minuti, na asistenciju Luke Modrića. Prethodno, Barcelona je povela golom Luisa Suareza u 53. minutu, nakon centaršuta Neymara.

Barcelona je promašila nekoliko dobrih šansi, a prije svih Neymar, 20 minuta prije kraja, pa je Real zadržao šest bodova prednosti na prvom mjestu na tablici.

“Nisam siguran je li ovo pošten rezultat. Ali, moram reći da je to bio dobar pas (Luke) Modrića. Bilo je važno da nastavimo da igramo za bod. Naporno smo radili da dođemo do toga. Utakmica je bila natjecateljska, obje momčadi su željele loptu, a mi smo možda imali bolje šanse u prvom dijelu. Nismo bili učinkoviti koliko smo mogli, ali bitno je što smo osvojili bod i zadržali prednost u prvenstvu” rekao je Ramos, prenio je sajt Goal.

On je dodao da je njegova momčad na kraju nagrađena za naporan rad od početka prvenstva.

“Utakmica je bila napeta, igrali smo do naših granica i nagrađeni smo”, naveo je Ramos.

Barcelona u sledećem kolu ide u goste Osasuni, dok Real dočekuje Deportivo La Corunu na svom Santiago Bernabeu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!