NaslovnicaVijestiRamos o trenutnoj formi Barcelone: "Nek uživaju dok još mogu"

Ramos o trenutnoj formi Barcelone: “Nek uživaju dok još mogu”

Barcelona je u izuzetnoj formi ove sezone. Tim iz Katalonije je ubjedljivo na prvom mjestu, i ima četiri boda više od Atletico Madrida, te čak šest bodova više od ljutog rivala, Real Madrida.

sergio ramos

Kapetan “kraljevskog kluba”, Sergio Ramos, upozorio je Barcelonu da bi njihova fenomenalna forma mogla završiti u bilo kojem trenutku. U posljednjem El Clasicu, Blaugrana je uvjerljivo slavila rezultatom 4:0 na gostujućem stadionu, ali nakon 22 uzastopne pobjede Real Madrida prošle sezone i naglog pada forme, Ramos zna kako se brzo sudbina može promijeniti.

“Nogomet se mijenja iz sata u sat. Prošle godine smo završili godinu voma dobro, Barcelona je bila lošija od nas, ali ove godine oni su osvojili trostruku krunu”, izjavio je Španjolac.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Podsjetimo, Barcelona je prošle sezone osvojila La ligu, Kup Kralja, te kao šlag na tortu, Ligu prvaka.

“Trenutno su u odličnoj formi, pa neka uživaju u tome, jer nikada se ne zna koliko će potrajati. U nogometu morate biti spremni i za pohvale, i za kritike, jer kao što sam rekao, nogomet se uvijek mijenja”, dodao je 29-godišnji branič.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!