NaslovnicaVijestiRamos: Odbio sam ponudu iz Premiershipa kako bih ostao u Realu

Ramos: Odbio sam ponudu iz Premiershipa kako bih ostao u Realu

Nogometaš Real Madrida Sergio Ramos rekao je da je prošlog ljeta dobro dobru ponudu Manchester Uniteda, ali da je odbio pošto želi završiti karijeru u madridskom klubu.

Ramos

Mediji su prošlog ljeta spekulisali da će Ramos prijeći na Old Trafford, ali je španjolski reprezentativac na kraju potpisao višegodišnji ugovor s Realom.

“Poslali su jaku ponudu, sve je bilo tu, na papiru. Na trenutak sam pomislio o promjeni, ali Real Madrid je uvijek bio moj prioritet. Bio sam razočaran, ali ne zbog ekonomskih problema, kako su ljudi pričali. Nisam čuo da je Chelsea bio zainteresiran, ovdje se pričaju mnoge stvari. Laska mi i dobro je kada su za vas zainteresirani veliki klubovi, ali ako me navijači i klub žele, prvo što pomislim je da karijeru završim u Realu”, rekao je Ramos za španjolske medije.

Ramos je rekao i da shvaća zbog čega navijači Reala zvižde jednom od najboljih igrača tog kluba Cristianu Ronaldu. Navijači Reala su ove sezone u više navrata zviždali Ronaldu, uglavnom u prvom dijelu sezone u kome ekipa nije igrala dobro.

“Razumijem zbog čega mu zvižde. Zašto ne? Oni su i meni zviždali, zviždali su mnogim velikim igračima. Navijači su svima zviždali. Ali uvijek bi trebalo gledati pozitivnu stranu. Navijači možda misle da možeš učiniti više i zvižde da bi izazvali tvoju reakciju, da ti pomognu da daš sve od sebe. Nakon toga svi su ponovo zadovoljni”, naveo je Ramos.

[su_sportingbet]

“Nikada ne bih prodao Cristiana, ni za sav novac ovoga svijeta”, dodao je španjolski reprezentativac.

Ronaldo je dobio udarac u utakmici protiv Villarreala i mogao bi propustiti predstojeći prvenstveni duel protiv Rayo Vallecana, a Ramos je rekao da se nada da će Portugalac biti spreman za utakmicu protiv Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka.

“Nadamo se da će Ronaldo moći igrati protiv Cityja. Svi znamo koliko znači našoj ekipi. Nadamo se da nije ozbiljnije ozlijeđen i da će biti u timu za najvažniju utakmicu u sezoni. Svi znamo kakav je, on je super ambiciozan. Ronaldo uvijek želi igrati i postiže golove, čak i kada spava”, rekao je Ramos.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!