NaslovnicaVijestiRAMOS ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Salah je kriv za ozljedu!

RAMOS ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Salah je kriv za ozljedu!

Obrambeni igrač madridskog Reala Sergio Ramos odgovorio je na optužbe zbog ozljede Mohameda Salaha, napadača Liverpoola, poslije koje je morao da napusti igru.

Nogometaš Real Madrida Sergio Ramos ne želi da prihvati krivicu zbog toga što je Mohamed Salah ozlijedio rame poslije duela sa njim u finalu Lige prvaka

“Nisam želio da pričam o tome jer se sve preuveličava na kraju, ali pažljivo sam gledao snimak i on je prvo uhvatio moju ruku i ja sam pao na drugu stranu. On je ozlijedio svoju drugu ruku, ali ljudi onda govore da je to džudo potez”, rekao je Ramos španjolskim medijima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Salah, napadač Liverpoola, poslije tog duela morao je da napusti teren tokom prvog poluvremena finala. Izašao je u suzama.

Njegov nastup za reprezentaciju Egipta na Svjetskom prvenstvu je upitan, ali bi ipak trebalo da otputuje u Rusiju pošto je na spisku 23 igrača izbornika te zemlje.

Duel sa Ramosom naišao je na osudu prije svih Egipćana, a navijači reprezentacije te zemlje, ali i Liverpoola optužili su španjolskog nogometaša da je namerno povredio Salaha.

Ramos je rekao da je kontaktirao Salaha poslije finala da vidi kako mu je.

[su_tenis_live_streaming]

“Dopisivali smo se i dobro mu ide. Da je primio injekciju, mogao je da igra i u prvom poluvremenu. Ja sam tako nešto uradio nekoliko puta. Nije velika stvar, ali djeluje da kada Ramos nešto uradi, onda to dobija malo više pažnje”, rekao je Sergio Ramos.

On se tokom finala sukobio sa golmanom Liverpoola Lorisom Kariusom, koga je bez lopte udario laktom u glavu. UEFA nije pokrenula postupak zbog toga.

“Tada je golman kazao da je bio zaprepašćen zbog udarca. Sljedeća stvar bi bila da Roberto Firmino kaže da je bio prehlađen zbog toga što je kap mog znoja pala na njega”, zaključio je Ramos.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!