NaslovnicaVijestiRamos otkrio prijateljima: On je novi 'Galactico'!

Ramos otkrio prijateljima: On je novi ‘Galactico’!

Zvijezda Real Madrida, Sergio Ramos, navodno je otkrio prijateljima da će njegov suigrač iz reprezentacije postati novi ‘Galactico’!

David De Gea dugo je dovođen u vezu s Real Madridom, a ukoliko je vjerovati istinitosti Ramosovih komentara, na ljeto bi trebalo da zamijeni dres Manchester Uniteda Realovim.

Los Blancosi već neko vrijeme traže zamjenu za Keylora Navasa, koji bi u tom slučaju mogao potražiti novi klub, nakon 4 godine na golu “kraljevskog kluba”.

[su_no1forfootball]

Florentino Perez planira remont momčadi nakon katastrofalne sezone u La Ligi, i sasvim izvijesno izgubljenog naslova, a nedavno su doživjeli debakl i u Copa del Reyu, pošto ih je mimo svih očekivanja, eliminirao Leganes.

Don Balon tvrdi da je Ramos vrlo dobro upoznat sa Realovim transfer planovima, te da su pregovori sa De Geom u poodmakloj fazi, a procjenjuje se da bi obeštećenje za španjolskog reprezentativnog čuvara mreže moglo iznositi skoro 100 milijuna eura.

De Gea pruža sjajne partije na golu Uniteda i ove sezone, a Jose Mourinho će morati potražiti novu ‘jedinicu’, ukoliko Španjolac napusti Old Trafford.

Marca u međuvremenu tvrdi da Chelseajev Thibaut Courtois takođe ostaje opcija za madridski klub, a belgijski golman dodatno je rasplamsao glasine svojom nedavnom izjavom.

“Situacija nije jednostavna. Ali, znao sam da će se dogoditi, znao sam da će se ona vratiti u Španjolsku, tako da i to ima utjecaja.. Volim svoju djecu do smrti i ponekad se pitam – ne bi li trebao igrati u Španjolskoj sljedećih nekoliko godina ? Zato želim dati sebu vremena da odlučim o produljenju ugovora”, izjavio je Courtois, govoreći o bivšoj djevojci koja živi u Španjolskoj sa njegovom djecom.

U svakom slučaju, pred nama je zanimljivo ljeto, pošto se kao nove akvizicije Reala spominju Harry Kane, Neymar, Paul Pogba, Eden Hazard…

Vidjećemo koje glasine će se obistiniti, ali kako stvari stoje, izgleda da je De Gea zasada najbliži tome da postane novi ‘Galactico’.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!