NaslovnicaVijestiBonucci kritizirao De Ligta: Morao je pokazati više poštovanja prema klubu

Bonucci kritizirao De Ligta: Morao je pokazati više poštovanja prema klubu

Leonardo Bonucci kritizirao je bivšeg stopera Juventusa, Matthijsa de Ligta kazavši da u posljednjem dijelu karijere nije pokazao poštovanje prema klubu.

De Ligt je potpisao za Bayern u transferu vrijednom 80 milijuna eura s bonusima, a ugovor s njemačkim klubom mu je do 2027. godine. Svoje mišljenje o svemu dao je stoper Juventusa, Leonardo Bonucci.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Odlazak De Ligta me nije iznenadio jer se iz njegovih izjava dalo zaključiti da ne želi ostati u Juventusu. Morao je pokazati više poštovanja prema Juventusu u tim izjavama dok je bio s reprezentacijom, ali nije učinio to. Sve se temelji na poštovanju, a tri godine mu je grupa ovih igrača pomogla da raste kao igrač i klub je ulagao u njega,” rekao je Bonucci i nastavio:

“Unatoč određenim stvarima koje je rekao, želim mu sve najbolje. Bayern je veliki klub, ali to nije jamstvo za osvajanje trofeja.”

De Ligt je 2019. došao u Juventus iz Ajaxa za 75 milijuna eura, a iako je ranije govorio da svoju budućnost planira u ovom klubu, odbijanjem ugovora jasno je dao do znanja da je promijenio planove.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!