NaslovnicaVijestiNE BUDI TAKAV: Ramos poslao poruku Ronaldu!

NE BUDI TAKAV: Ramos poslao poruku Ronaldu!

Serio Ramos poslao poruku Cristanu Ronaldu, te da na početku sezonu Realu nije niko falio kada su osvojili dva superkupa.

Na Santigao Bernabeu je velika kriza, provoplasirana Barcelona im bježi osam bodova u La ligi, a u Ligi prvaka su doživjeli poraz od Tottenhama, te su izugbili prvo mesto u grupi.

Time su stvorili veoma neugodnu atmosferu u klubu, te je dovedene i pozicija Zinedinea Zidanea u pitanju, prvi put od kako je na klupi kraljevskom klubu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kako navode mediji iz Španije vjerovatno glavni razlog loših igara Real Madrid je taj što njihov najbolji igrač Cristiano Ronaldo nije u formi. Ove sezone Portugalac se muči, ove sezone je postigao osam golova u svim natjecanjima, a samo jedan u La ligi.

Ronaldo se našao na udaru kritika od strane medija i nekih navijača, a on tvrdi da glavni razlog loših utakmica jeste taj što su odradili slabo prijelazni tok. Real Madrid je u prijelaznom roku ostao bez veoma tri bitna igrača, a to su: James Rodriguez, Alvaro Morata i Pepe.

Na Ronaldovu tvrdnju burno je reagovao kapiten Real Madrid Sergio Ramos, koji je rekao da se ne slaže s njim.

“Ne slažem se nikako sa Ronaldo, mislim da je to oportunističko mišljenje”, rekao je Sergio Ramos, pa nastavio:

“Na početku sezone smo osvojili dva superkupa, te nam tada niko nije nedostajo, već je sve super bilo. Prije bih naglasio povrede, jer je momčad puno jača kada smo svi tu na okupu.”

[su_basketball_live_streaming]

“Meni ne fali apsulutno nitko. Nitko! Naravno da se ekipa promjenila, ali svako od nas doprinosi na svoj način ekipi”, ovim riječima je Sergio Ramos poslao poruku svima poruku u klubu!

“Najviše mi je pomagao Sergio Ramos, koji mi je pomogao da se adaptiram na ekipu. On mi je pružio veliku podršku, a uvijek je bio tu za mene”, rekao je mladi Asensio, koji igra odlično u Realu!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Ramos poslao poruku

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!