NaslovnicaVijestiREAL MADRID KUPUJE U PREMIER LIGI: Florentino Perez spremio 100 milijuna funti...

REAL MADRID KUPUJE U PREMIER LIGI: Florentino Perez spremio 100 milijuna funti za zvijezdu Chelseaja!

Navodno se Chelseajeva zvijezda N’Golo Kante želi pridružiti Real Madridu na ljeto.

REAL MADRID KUPUJE

Francuski internacionalac, jedan od najboljih veznjaka na svijetu, postigao je 11 golova i sedam asistencija u 156 nastupa u svim natjecanjima. Ove sezone, zbog nekoliko ozljeda, nastupio je u 14 utakmica u svim natjecanjima. Kante je dosad postigao tri gola u 2019./20 sezoni.

Prema pisanju The Suna, 28-godišnjak je željan novog izazova i preferira prelazak u Real Madrid sljedećeg ljeta. Izvještaj također tvrdi da će Los Blancos morati platiti preko 100 milijuna funti za njega, ali Florentino Perez je spreman to uraditi.

Real Madrid trenutno ima nekoliko kvalitetnih veznjaka u svom sastavu, ali dodavanje Kantea učvrstilo bi taj ionako jak vezni red. U defanzivnom veznom redu, Los Blancos trenutno ima Casemira koji je među najboljima na svojoj poziciji, ali francuski internacionalac bi definitivno bio nadogradnja.

Chelsea sada ima prilično dobrih veznjaka u svom sastavu, a iako bi dobro zaradili od Kanteovog transfera, klub ga neće željeti staviti na transfer tržište.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!