NaslovnicaVijestiRamos pronašao igrača kojeg vidi kao svoju zamjenu

Ramos pronašao igrača kojeg vidi kao svoju zamjenu

Kapiten Real Madrid Sergio Ramos je prepuručio igrača čelnicima kluba kojeg on vidi kao svoju zamjenu u odbrani. U skorijoj budućnosti Sergio Ramos će igrati dosta manji broj utakmica u dresu kraljevskog kluba.

Ramos

Naime, on ne želi da rizikuje oko povreda, te se želi sačuvati u narednih par utakmica, jer ne želi da mu povrede uskrate karijeru, te da ga odvedu u penziju prije nego li je to on zamišljao, te će zbog toga Real Madrid tražiti novog defanzivca, prenosi Marca.

Kako piše Dairio Gol Ramos je poručio čelnicima kluba da nema potrebe dovesti novog igrača, te da za njega plate ogromnu svotu novca, te da već postoji zamjena za njega u Realu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Nacho Fernandez je igrao u svim omladinskim pogonima Reala, te je jedan od rijetkih nogometaša koji je dobio priliku u prvom timu. Može se reći da je Nacho svoju priliku odlično iskoristio, jer je s njim zadovoljan i kapiten Real Madrida.

Ramos je zadovoljan igrama 27-godišnjeg defanzivca, te vjeruje kako baš on može zamjeniti Ramosa u zadnjoj liniji tima u budućnosti, te da će on postati oslonac odbrane u Realu.

Proteklih mjeseci Real Madrid se povezivao sa nekoliko nogometaša. Kako prenose mediji iz Španije navodno su pregovarali sa Aymericom Laporteom i Matthijosm de Ligtom iz Ajaxa, ipak službenih ponuda za ovu dvojicu nije bilo!

[su_bonus]

Prije nekoliko sedmica u Realu je bila velika svađa između Ramosa i Ronalada, ali sada je Španac nahvalio Portugalac, te rekao kako je on jedan od najvećih nogometaša na svijetu.

“Naš broj sedam je napadač kojeg nismo imali ranije priliku gledati. Cristiano je jedan od najboljih igrača svih vremena”, rekao je Ramos za Telefoot!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!