NaslovnicaVijestiRamos: Ronaldo nije htio uvrijediti saigrače!

Ramos: Ronaldo nije htio uvrijediti saigrače!

U velikom madridskom derbiju, jučer je na stadionu Santiago Bernabeu u okviru 26. kola španske Primera lige, Ateltico Madrid je savladao Real minimalnim rezultatom 1:0 i tako kraljevski klub skoro pa sigurno izbacio iz trke za osvajanje titule prvaka Španije.

Ramos Ronaldo nije htio uvrijediti saigrače!

Jedini gol na utakmici postigao je fantastični Antoine Griezmann na samom otvaranju drugog poluvremena. Filipe Luis je asistirao, a Griezmann je pogotkom završio sjajnu akciju Atletica i utišao prepuni Santiago Bernabeu.

U centru pažnje nakon novog neuspjeha Real Madrida bio je jedan od najboljih igrača današnjice Cristiano Ronaldo koji je bio vrlo nezadovoljan nakon poraza i u izjavi nakon utakmice koju je prenijela španska Marca se obrušio na svoje saigrače rekavši: “Da je cijela ekipa na mom nivou sada bi bili prvi”, kazao je navodno Ronaldo.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Kapiten Real Madrida Sergio Raoms stao je u odbranu svog timskog kolege i u izjavama nakon meča je rekao da španski mediji nisu na ispravan način prenijeli Ronaldovu izjavu i da on nikada ne bi uvrijedio svoje saigrače.

“Ako neko poznaje Ronalda, onda sam to ja. Siguran sam da nije to mislio na način na koji su mediji prenijeli. On nikad ne bi napao svoje saigrače, jednostavno se nije izrazio kako je želio”, rekao je Ramos nakon utakmice, te dodao:

“Ja sam kao kapiten ekipe ponosan na svoje saigrače i moramo još jači izaći izu ove krize. Ali, svako ima pravo na svoje mišljenje. Još uvijek smo u igri u Ligi prvaka i nadam se da ćemo do samog kraja odigrati kako treba i ponoviti prošlogodišnji uspjeh.”

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!