NaslovnicaVijestiRamsey: Natpisi o Wengeru su me šokirali

Ramsey: Natpisi o Wengeru su me šokirali

Natpisi o Wengeru su me šokirali, izjasnio se Velšanin. Arsenalov Aaron Ramsey je otkrio da je šokiran ponašanjem nekih navijača Topnika koji su transparentima izjasnili nezadovoljstvo menadžerom Arsene Wengerom.

Natpisi o Wengeru su me šokirali

Veznjak je osudio navijače koji su velikim natpisima na Emiratesu poslali poruku Arsene Wengeru, kao što su to uradili na utakmici protiv Hulla u FA kupu, gdje je Arsenal pobijedio 4-0.

Na jednom baneru je pisalo: “Arsene, hvala na uspomenama, ali vrijeme je da se oprostimo.”

Uznemiravanje navijača je došlo kao rezultat neuspjeha Arsenala da iskoristi priliku i napravi veliki korak prema naslovu ove sezone.

Uz Chelsea, Manchester United, Manchester City i Liverpool, gdje su se svi spotakli i loše igrali tokom skoro cijele sezone, Wengerov tim nije uspio da izazove i napravi neke velike probleme za fenomenalnu ekipu Leicestera ove sezone.

[su_netbet_bonus50_veliki]

Ali Ramsey je u ovom slučaju branio svog menadžera koji je sa Arsenalom osvojio tri puta titulu Premier lige u svojoj 19 i pol-godišnjoj karijeri u sjevernom Londonu i smatra da on i dalje može postići velike stvari sa Topnicima.

“To me šokiralo”, rekao je Ramsey za The Sun.

“Nisam vidio baner u to vrijeme, jer sam bio povrijeđen i otišao u svlačionicu.”

“Momci nisu govorili o tome, jer su se i sami bili šokirani. Ne mogu da vjerujem da je neki navijač ili grupa njih našla vremena da napravi taj natpis i donese ga na utakmicu, to me stvarno šokiralo.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!