NaslovnicaVijestiRanieri: Evo kako Leicester može osvojiti Premiership u narednih mjesec dana

Ranieri: Evo kako Leicester može osvojiti Premiership u narednih mjesec dana

Evo kako Leicester može osvojiti Premiership u narednih mjesec dana. Menadžer Leicestera Claudio Ranieri vjeruje da će narednih pet utakmica odrediti ishod šokantne borbe njegove ekipe za naslov Premier lige.

Evo kako Leicester može osvojiti Premiership u narednih mjesec dana

Subotnji susret protiv Norwicha će također biti praćen utakmicama protiv West Broma, Watforda, Newcastlea i Crystal Palace-a prije međunarodnoe pauze krajem marta.

“Imamo pet utakmica do 19. marta i to bi mogao biti ključ naše sezone. Mi smo na potezu.”

“U narednih pet utakmica, nadamo se da ćemo ostvariti niz pobjeda koje bi nam obezbjedile maksimalno bodova kako bi pobjegli Arsenalu i Tottenhamu.”

“Ovo je ključni trenutak za nas. Vrlo sam fokusiran na ovih pet utakmica. Nakon toga možemo reći gdje smo.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Reći ćemo, “Mi smo ovdje, u redu, nastavimo ovako’ ili ćemo reći ‘Ne! Šta se desilo?'”

Uprkos njihovoj agoniji u porazu protiv Arsenala sa deset igrača u prošloj uitakmici, Leicester ostaje na vrhu tabele, a ispred njih je još desetak utakmica.

Lisice nisu mogle ni sanjati da bi u ovo vrijeme mogli biti na ovoj poziciji u Premier ligi. Ranieri tvrdi da njegovi igrači i dalje čvrsto stoje na zemlji i da nisu odlutali u oblake.

Vardy je ove sezone sjajan sa 19 golova do sada i trenutno proživljava svoj san. Od radnika u fabrici do prvog strijelca u Premier ligi, zaista nevjerovatno.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!