NaslovnicaVijestiRanieri: Imamo veliko srce, ne brinem se za titulu

Ranieri: Imamo veliko srce, ne brinem se za titulu

Claudio Ranieri, trener Leicestera, ocijenio je da je remi s Manchester Unitedom najpravedniji rezultat. Ipak, Talijan nije zabrinut za titulu, pošto njegova momčad ima “veliko srce”.

Ranieri

Trener Leicestera Claudio Ranieri ocijenio je da je remi u današnjoj utakmici s Manchester Unitedom najpravedniji rezultat.

“United je počeo vrlo dobro i bilo nam je teško. Mi nismo igrali dobro u prvih 15 minuta, na početku smo bili pomalo uplašeni. Nakon gola smo zaigrali bolje i mislim da je remi najpravedniji rezultat”, rekao je Ranieri za Sky Sports.

Leicester je odigrao 1:1 s Manchester Unitedom i nije iskoristio prvu priliku osvojiti prvu šampionsku titulu u Premijer ligi u klupskoj povijesti.

Leicester je prvi na tablici i za titulu mu je bila potrebna pobjeda na Old Traffordu. “Lisice” će ipak u ovom kolu imati još jednu priliku osvojiti titulu, ako sutra drugoplasirani Tottenham ne pobijedi Chelsea.

“Nisam bio zabrinut, pošto imamo veliko srce i znao sam da će igrači reagirati nakon gola. Teško nam je bez Jamieja Vardyja. Za nas je važno da pokažemo mentalitet, početak utakmice nije bio dobar, ali zadovoljan sam igrom poslije toga. Volio bih da gledam utakmicu Tottenhama, ali putujem u Italiju i možda neću znati rezultat dok ne izađem iz aviona. Najvažnije je da nastavimo raditi “, rekao je Ranieri.

Kapetan Leicestera Wes Morgan rekao je da mu je drago što je njegovim golom ekipa osvojila važan bod.

“Bilo je vrlo teško. United je imao veći posjed lopte i morali smo se borimo. Osvojili smo bod i to je korak u dobrom pravcu. Ispostavilo se da je moj gol važan, a sjajan je osjećaj biti strijelac na Old Traffordu. Titula nije naša dok ne uzmemo trofej u ruke”, naveo je on.

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal rekao je da je njegova momčad danas odigrala jednu od najboljih utakmica u sezoni.

“Ali, to nije bilo dovoljno. Ova utakmica je bila teška i za suđenje, možda je trebao biti dosuđen penal, vidjeli ste što je bilo s Maouranem Fellainijem. Može i Tottenham osvojiti šampionat, ali mislim da Leicester zaslužuje da osvoji titulu, dobro su organizirana ekipa”, rekao je on.

United se bori za četvrto mjesto na tablici koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Manchester United je peti na tablici s 60 bodova, a četiri više ima njegov gradski rival City. United je odigrao 35 utakmica, a City danas igra protiv Southamptona u 36. kolu.

[su_sportingbet]

Nogometaš Manchester Uniteda Wayne Rooney ocijenio je da je njegova momčad zaslužila pobjedu.

“Sada će nam biti teško ući među četiri, moramo se oslanjamo na druge ekipe, ali ćemo morati osvojimo maksimalan broj bodova u preostalim utakmicama. Svim ekipama je tijekom cijele sezone bilo teško igrati protiv Leicestera, ali mislim da smo danas imali bolje šanse. Razočarani smo što nismo pobijedili, ali moramo ići dalje”, rekao je Rooney.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!