NaslovnicaVijestiRanieri: Moramo reagirati, igrači su tjeskobni

Ranieri: Moramo reagirati, igrači su tjeskobni

Manchester United danas je savladao akutelnog prvaka Leicestera u sa 3-0 i tako stigli do 15. utakmice u nizu u kojoj ne znaju za poraz. To im je najduži niz bez poraza još od 2013. godine kada su 18 utakmica odigrali bez poraza. Trener ‘lisica’ Claudio Ranieri rekao je: “Moramo reagirati, igrači su tjeskobni.”

moramo reagirati

Trener Manchester Uniteda, portugalski stručnjak Jose Mourinho imao je razloga za zadovoljstvo. Portugalac je rekao da je sretan jer nisu izgubili još od listopada.

“Ova pobjeda je bila vrlo važna za nas. Imali smo tri remija u nizu, u prošloj utakmici smo izgubili dva boda kod kuće, tako da su nam ovi bodovi bili prijeko potrebni. Sretan sam, nismo izgubili u prvenstvu od listopada, a ako uspijemo ove nesretne remije pretvarati u pobjede, moglo bi biti sjajno.”, rekao je trener vragova Jose Mourinho.

Claudio Ranieri prošle sezone senzacionalno je odveo Leicester do naslova prvaka, ove im predstoji borba za opstanak.

“On je Fifin trener godine i to potpuno zasluženo. Njegov rad ući će u povijest. Ljudi će pamtiti njega i Leicester godinama. Sezona im je teška, ali još su u Ligi prvaka. Siguran sam da će sakupiti dovoljno bodova da se stabiliziraju”, zaključio je Mourinho

Leicester se nalazi na 16. mjestu sa tek 21 bodom, a Hull koji je na 18. mjestu ima samo bod manje.

“Moramo zabiti, držati se zajedno i nikad ne odustajati. No, najvažnije je dobiti samopouzdanje. Prošle sezone sve je bilo u redu, a sada su igrači tjeskobni. Moramo reagirati”, rekao je Ranieri pa dodao:

“S igračima nema problema, oni me podržavaju, kao i ja njih.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!