NaslovnicaVijestiRanieri: Neću zaustaviti Mahreza ukoliko bude imao želju da ode

Ranieri: Neću zaustaviti Mahreza ukoliko bude imao želju da ode

Neću zaustaviti Mahreza ukoliko bude imao želju da ode, otkrio je Ranieri. Alžirski internacionalac je u zapanjujućoj formi do sada ove sezone i Italijan tvrdi da mu neće stajati na putu ako bude htio da se preseli u neki elitni klub.

Neću zaustaviti Mahreza ukoliko bude imao želju da ode

Menadžer Leicester Cityja, Claudio Ranieri tvrdi da neće prisiliti Riyada Mahreza da ostane na King Power stadionu, ukoliko bude želio da se preseli u neki veći klub.

Mahrez, koji ima 25 godina, je u zapanjujućoj formi za iznenađujuće lidere Premier lige ove sezone, a postigao je 14 golova u 25 utakmica.

Njegovi nastupi su privukli interes nekoliko vrhunskih klubova, a Ranieri kaže da neće stati na put bilo kojeg igrača koji bude htio da ode.

“Želimo zadržati sve naše igrače. Mi vjerujemo u njih,” rekao je Italijanski stručnjak.

“Ali, ako igrač dođe i kaže: ‘Šefe, ja želim da idem tamo, jer to je moja ambicija’, ja ću reći, ‘Idi i uživaj.'”

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Želim samo igrače koji su sretni što su ovdje. Prije ili kasnije ćemo rasti kaoi klub i kao vrlo dobar tim, ali naravno, ne kao Barcelona ili Real Madrid.”

Međutim, Ranieri je upozorio Mahreza da mora zadržati svoju trenutnu razinu, preformansi ako misli da dobije neku dobru ponudu na ljetnom prijelaznom roku.

“Ako sam Riyad kaže sebi, ‘Postoji mnogo timova koji me žele, tako da moram pokazati više ako želim otići tamo'”, dodao je on.

“On mora da misli tako, mora da dokaže svoju najbolju formu, jer će onda moći da bira.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!