NaslovnicaVijestiRanieri: Ovo što mali Leicester radi nije normalno

Ranieri: Ovo što mali Leicester radi nije normalno

Trener Leicester Cityja, Claudio Ranieri, oduševljen je nastupima svog tima u Premier ligi, te smatra da njihovi protivnici ne vjeruju da oni mogu do titule ove sezone.

ranieri

Leicester je neočekivan slavio protiv Tottenhama rezultatom 1-0 u utakmici odigranoj u srijedu, te su se tako na prvom mjestu ponovo izjednačili sa Arsenalom po broju bodova.

Međutim, Ranieri smatra da, dok Leicester iz kola u kolo pokazuje da može pobijediti svaki tim, u tajnosti niko ne vjeruje u to.

“Kada sam vodio veće klubove i pratio klubove poput Leicestera, vjerovao sam da svaki klub može osvojiti titulu. Ali jedna stvar je reći to, a druga stvar ostvariti. Lako je reći ‘da, Leicester se može boriti za titulu’, ali mislim da nitko ne vjeruje kada kaže tako nešto.”

“Svi u tajnosti misle ‘prije ili kasnije oni će doživjeti pad forme’. Ukoliko mali Leicester uđe u lošiju formu, to je normalno, ali nije normalno ono što Leicester sad radi.”

“Možda, prije ili kasnije, mi ćemo usporiti, ali trenutno smo fantastični, a mi i naši navijači sanjamo o tituli. Moramo nastaviti igrati ovako i raditi naporno kako bismo ostvarili taj san.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!