NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri progovorio o otkazu iz Leicestera

Claudio Ranieri progovorio o otkazu iz Leicestera

Claudio Ranieri se u Italiji “oporavlja” od posljednjeg angažmana. Iskusni trener prvi put je progovorio na temu dešavanja o u Leicesteru, s kojim je osvojio prvu šampionsku titulu i poslije devet mjeseci dobio otkaz.

progovorio

“Kada razmišljam o Leicesteru, prva stvar koja mi padne na pamet nije ljutnja nego veliko iznenađenje. Puno sam toga prošao u karijeri, ali nikada nisam doživio ništa slično kao u Leicesteru. To je za mene bio šok. Ali, i to je izgleda nogomet”, rekao je Claudio Ranieri za talijansku Gazzettu delo sport.

Talijanski nogometni stručnjak nije želio ići u detalje rastanka s Leicesterom, ali najavio da će to učiniti po povratku u Englesku, gdje ide da bude stručni komentator utakmice Premier lige Crystal Palace – Arsenal.

“Do tog dana ne želim više razgovarati o tome. Mislim da je prikladno da na tu temu govorim u Engleskoj”, zaključio je Ranieri.

Ranieri je stigao u Leicester ljeta 2015, zamijenivši Nigela Pearsona na mjestu menadžera. Iako je momčad Leicestera bila apsolutni autsajder, nakon sezone u kojoj su volšebno izborili opstanak u Premier ligi, sa koeficijentom za osvajanje naslova koji je išao čak do 5.000, Talijan je sa “Lisicama” uspio napraviti “nemoguče” te stigao do trofeja prvaka, režiravši jedno od najvećih modernih sportskih čuda.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!