NaslovnicaVijestiRanieri: U utorak ujutro mi je neko pozonio na vrata, kada sam...

Ranieri: U utorak ujutro mi je neko pozonio na vrata, kada sam otvorio imao sam šta da vidim

Trener Leicester Cityja, Claudio Ranieri za britanske novinare ispričao je jednu zanimljivu situaciju koja se odigrala kada je Tottenham remizirao sa West Bromwich Albionom u ponedeljak. ‘Pijetlovi’ su na svome White Hart Laneu odigrali 1-1, te tako smanjili svoje šanse za titulu.

Ranieri

Leicester City im trenutno bježi sedam bodova, a u narednoj utakmici Leicester igra protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu, dok će Tottenham gostovati gradskom rivalu Chelseaju.

Ranieri je ispričao kako mu je u utorak ujutro neko pozvonio na kućna vrata, te kada je otvorio imao je što i vidjeti.

“Poslije utakmice Tottenhama i WBA relaksirao sam se kod kuće sa ženom. Potrebno mi je to, pogotovo poslije 90 minuta pakla na King Poweru. Međutim, ne mogu isto reći i za svoje igrače. Iste te večeri iza ponoći mi je neko pozonio na vrata, samo sam čuo ding dong, a tek me počeo hvatati san. Otvorio sam vrata i nasmijao se, bili su to Riyad Mahrez i Jamie Vardy, igrali su neki čudan ples.”, rekao je Claudio Ranieri za britanske medije.

Ranieri je rekao da je to sigurno od kojeg piva više kojeg su popili u nekom od lokalnih kafića. Italijanski stručnjak je rekao da ih je pohvalio za koreografiju, ali pošto su ujutru imali trening poslao ih je kući. Isto tako, dodao je da na njih ne može biti ljut jer su oni zaslužni što on proživljava svoje snove.

Vjerovatno su popili koje pivo više u nekom od lokalnih pabova. Pohvalio sam ih za koreografiju, ali sam im rekao da idu kući jer smo ujutro imali trening. Ne mogu biti strog prema njima jer oni meni poklanjaju san i žive svoj san. S druge strane, nisu baš ni normalni.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Podsjetimo, Leicester City je na korak od velikog uspjeha jer im treba samo tri boda kako bi i matematički osigurali svoju prvu titulu u istoriji.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!