NaslovnicaVijestiRanieri: Volim glazbu Lige prvaka, još ništa nismo uradili

Ranieri: Volim glazbu Lige prvaka, još ništa nismo uradili

Trener Leicestera Claudio Ranieri smatra da tim još nije uradio ništa vrijedno spomena, unatoč nevjerojatnoj sezoni u Premier ligi, i je rekao da momčad mora osvojiti titulu ako ne želi da ne propadne sve dobro što je do sada urađeno.

Ranieri

Leicester u nedjelju dočekuje West Ham, a timu su u posljednjih pet kola potrebne tri pobjede da bi osigurao titulu nevezano za rezultate drugih ekipa. Ranijeriva emotivna reakcija nakon prošlotjedne pobjede nad Sunderlandom pokazao je da je iskusni trener počeo cijeni sve što je ekipa do sada napravila.

“Bio sam smiren, ali kada vidite toliko starijih dama koje dolaze navijaj za Lester, ne možete vjerovati, au tom trenutku sam mislio na njih i bio sam jako radostan zbog njih. Sretan sam kad nas ljudi prate i kada se raduju, oči su mi bile sjajne, ali nisam plakao”, prenio je Sky Sports riječi Ranierija.

On je istakao da utrka za titulom nije završena jer njegov tim nije među najbogatijima i najvećima u Engleskoj.

“Ne shvaćam još šta radimo kao tim, ali želim da uradimo više. Ništa nismo učinili do sada. Moramo se borimo, ništa još nismo postigli. Nogomet je jako čudan. Da nismo u Leicesteru, nego u recimo Chelseaju ili Manchester Unitedu, rekli biste da je gotovo kad se ima sedam bodova prednosti, ali vi tako ne mislite. Zašto? Zato što smo Lester. Moramo se borimo i da budemo jaki”, rekao je Ranieri.

“Ispisali smo dobru priču, ali da bismo napravili nešto što će se pamtiti za 30 ili 40 godina, moramo osvojimo titulu”, rekao je trener “Lisica”.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Leicester je prošlog tjedna osigurao jedno od prva četiri mjesta na tablici i tako osigurao sebi mjesto u Ligi prvaka, ali Ranieri ne računa da se tim plasirao dok ne osigura mjesto u grupnoj fazi natjecanja, odnosno jedno od prva tri mjesta.

“Kvalifikacije su dva meča, a dva meča nisu Liga prvaka. Hoću da igramo šest utakmica. Volim glazbu Lige prvaka. Mislim da će to biti fantastično postignuće. Realnost nastaje iz snova, ali da sačekamo prvo”, rekao je Ranieri.

Talijanski trener izrazio je i svoje oduševljenje nominacijama za igrača godine nogometašima njegovog tima Rijadu Mahrezu, Jamieju Vardyjui i N’Golou Kanteu.

“Vrlo sam ponosan jer su to zaslužili. Igraju fantastično u svakom meču i nadam se da će netko od njih pobijediti. Oni su mi trojica sinova. Vrlo sam radostan ako jedan sin pobjedi”, rekao je Ranieri.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!