NaslovnicaVijestiRaniju isplatu dobitka zatražio zbog pritiska žene

Raniju isplatu dobitka zatražio zbog pritiska žene

Raniju isplatu dobitka zatražio zbog pritiska žene. Navijač Leicestera je prisiljen od strane svoje supruge da unovči svoj ulog od 20 funti, koji je uložio na osvajanje titule Leicestera.

Raniju isplatu dobitka zatražio zbog pritiska žene

Fanatic Lisica iz Leicestera stavio je ulog u William Hill kladionici, na kvotu od 2501, samo sedam dana nakon otvaranja rasporeda i mogao je podići 51.600 funti, ali sa samo devet utakmica koje su ostale u Premier ligi, on je odlučio da isplati 29.788 funti.

Prema osoblju u poslovnici William Hill u centru Leicestera, rekli su da ga je supruga prisilila da isplati ranije.

“On je dolazio i odlazio u našu poslovnicu u posljdnje tri ili četiri sedmice kako bi vidio kolika mu je vrijednost listića i konačno je u ponedjeljak došao i rekao da je nakon razgovora sa suprugom, morao da unovči listić ranije.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Ovaj ulog na Lisice je prvi u poslovnicama William Hilla koji je unovčen, što znači da postoji još 25 opklada na koeficijent 50.001 u rasponu od 5 do 20 funti. Ukoliko Leicester osvoji Premier ligu to bi mogao biti najveći trošak u Velikoj Britaniji do sada i išao bi do 2 milion funti.

“Leicester je možda u najjačoj poziciji do sada ove sezone, ali ljudi su već počeli da razmišljaju o ranijim isplatama”, rekao je glasnogovornik William Hilla, Joe Crilly.

“Mogli bi završiti sa još nekoliko unovčavanja listića, ali pobjeda Leicestera bi nas koštala pravo malo bogatstvo.”

Koeficijenti na pobjednike: 2.25 – Leicester, 3.75 – Tottenham, 5.50 – Arsenal, 6.50 – Manchester City, 41.00 – Manchester United, 151.00 – West Ham

ACUJQob

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!