NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi mladu brazilsku zvijezdu, velikan za Asensia nudi 160...

Transfer glasine: United dovodi mladu brazilsku zvijezdu, velikan za Asensia nudi 160 miliona eura, Fabinho napušta Liverpool?

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Manchester United je zainteresiran za potpisivanje defanzivca Port Edera Militao javlja Daily Record. 20-godišnji Brazilac privukao je pažnju na sebe sjajnmim igrama u dresu Porta a njegova prednost je što se podjednako snalazi i na desnoj strani odbrane pa čak i na sredini terena kada je to potrebno.

KYLIAN MBAPPE OTKRIO: Jedva čekam da zaigram protiv njega sutra, želim mu pokazati što znam!

Liverpool je spreman ponovo poslati ponudu za Asenesia nakon što su madriđani ovo ljeto odbili 160 milijuna funti pod englesk,og kluba, pišeOK Diario. Ponuda je navodno odbijena u nadi da će Asensio nadomjestiti odlazak Cristiana Ronalda, što mu nije krenulo za rukom te je Real odlučio da ga proda.

Paris Saint-Germain želi da dovede veznjaka Liverpoola Fabinha u januaru mjesecu, javlja L’Equipe.Fabinho ne dobija previše prostora za igru u svojoj prvoj sezoni nakon što je za 45 milijuna funti stigao iz ekipe Monaca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!