NaslovnicaVijestiRashford svojim golom protiv Hull Cityja oborio nevjerovatan rekord

Rashford svojim golom protiv Hull Cityja oborio nevjerovatan rekord

Rashford svojim golom protiv Hull Cityja oborio nevjerovatan rekord. Marcus Rashford bio je juank u subotu navečer kada je Manchester United osigurao pobjedu u posljednjim trenucima utakmice i pobjeda nad Hullom je značila sva tri boda.

Rashford svojim

Činilo se neizbježni da će sukob završiti bez golova, ali je 18-godišnjak ušao i Rooneyevo dodavanje pretvorio u gol koji je napravio veliki haos na KCOM stadionu.

Rashford je još jednom spasio United i osigurao treću pobjedu u nizu ove sezone i 100% učinak u prve tri utakmice, što ih je odvelo na vrh tabele uz Chelsea.

Međutim, njegov kasni gol je razlog za još jedno slavlje.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Možda je pobjednički, ali Rashfordov gol je značio da je on postao prvi tinejdžer koji je postigao u Premier ligi pod vodstvom Jose Mourinha.

Ne vjerujete nam? Pa, otkrivanje dolazi od strane Sky Sportsa i njihovog reportera Kaveha Solhekola.

Teško je iznenađenje da niti jedan tinejdžer ikada, nije postigao gol u Premier ligi pod Jose Mourinhovim vodstvom, s obzirom na sve svoje rekorde, koji ne pokazuju puno vjere u mladost.

Možda će Portugalac mijenjati svoj pristup nakon što je Rashford osigurao vrijedna tri boda za United.

[su_euro_soccer_bonus]

U slučaju da ste propustili gol ovog mladića, ispod ga možete pogledat.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!