NaslovnicaVijestiRaskol u Realu: Perez već našao zamjenu za Zidanea?!

Raskol u Realu: Perez već našao zamjenu za Zidanea?!

Prema navodima španjolskih medija, predsjednik Real Madrida već je pronašao zamjenu za Zinedinea Zidanea, kojem ističe ugovor sljedećeg ljeta.

zamjenu

Zinedineu Zidaneu ističe ugovor na ljeto 2018. godine, a još nije postigao dogovor o produžetku saradnje, uprkos osvajanju La Lige protekle sezone, te odbrane krune u Ligi prvaka.

[su_no1forfootball]

Prema španjolskom Don Balonu, prvi čovjek kraljevskog kluba, Florentino Perez, već je krenuo u potragu za zamjenom, a izbor je pao na dugogodišnjeg izbornika njemačke reprezentacije, Joachima Lowa.

Nijemac bi trebalo da napusti klubu nacionalnog tima sljedeće godine, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, i čak 12 godina mandata, tokom kojih je osvojio Svjetsko prvenstvo (2014) i Kup Konfederacija (2017).

Roman Burki ima nevjerovatan ritual prije početka svake Dortmundove utakmice

Rio Ferdinand otkrio imena dvojice napadača protiv kojih mu je najteže bilo igrati

Steven Gerrard: On je najbolji igrač u ligi kada je u formi

Zidaneu će biti omogućeno da završi sezonu i odradi ugovor do kraja, a zamjena mu navodno stiže na ljeto. S druge strane, proslavljeni bivši nogometaš i trener bi mogao zamijeniti Didiera Deschampsa na klupi Francuske, pošto Deschampsu takođe ističe ugovor na ljeto.

Govoreći ranije o svojoj budućnosti u njemačkoj reprezentaciji, Low je priznao da vidi trenera Hoffenheima Juliana Nagelsmanna kao svog nasljednika.

“Mnogo razmišljam o njemu, potpuno je promijenio Hoffenheim, vrlo je sposoban i ima dobru komunikaciju sa igračima, ako ovako nastavi, ubijeđen sam da će biti sjajan stručnjak, vjerovatno izbornik jednoga dana”, zaključio je Low.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!