NaslovnicaVijestiRaspored Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Raspored Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji igrat će u skupini D protiv Argentine, Islanda i Nigerije.

Hrvatska raspored svjetsko prvenstvo

Prvu utakmicu Hrvatska će igrati protiv Nigerije, koja je i najlaši protivnik u skupini i 3 boda na otvaranju prvenstva biti će ovdje imperativ. Prvu utakmicu Hrvatska će igrati 16.6. (subota) u Kaliningradu na, Kaliningrad Stadionu.

Drugu utakmicu Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će protiv Argentine 21.6. (četvrtak) u Nizhny Novgorodu, na Nizhny Novgorod Stadionu.

Treću i posljednju utakmicu grupne faze Hrvatska će igrati protiv Islanda 26.6. (utorak) u Rostovu na Rostov Areni.

[su_no1forfootball]

Evo i cijelog rasporeda skupine D.

16. lipnja: 
Moskva: Argentina – Island, 14:00
Kalinjingrad: HRVATSKA – Nigerija, 20:00

21. lipnja:
Nižnij Novgorod: Argentina – HRVATSKA, 19:00

22. lipnja:
Volgograd: Nigerija – Island, 16:00

26. lipnja:
Sankt-Peterburg: Nigerija – Argentina, 19:00
Rostov: Island – HRVATSKA, 19:00

Za očekivati je da će se između Hrvatske, Argentine i Islanda tražiti dvije reprezentacije koje će proći u daljnju fazu natjecanja a Hrvatska ima jako dobre šanse biti jedna od te dvije reprezentacije.

U osmini finala Hrvatska se može sresti sa prvoplasiranom ili drugoplasiranom momčadi skupine C koju čine Francuska, Peru, Danska i Australija.

 


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!