NaslovnicaVijestiRasprava Modrića i Vazqueza: Evo što je Modrić prigovorio Španjolcu, a ovaj...

Rasprava Modrića i Vazqueza: Evo što je Modrić prigovorio Španjolcu, a ovaj mu odbrusio

Kamere španjolskog lista Deportes Cuatra uhvatile su zanimljivu verbalnu raspravu između Luke Modrića, dugogodišnjeg hrvatskog nogometaša u redovima madridskog Reala i Lucasa Vazqueza na utakmici protiv Valencije u drugom kolu španjolske Primere.

rasprava modrića i vasqueza

Pogodak za vodstvo Reala na Santiago Bernabeuu postigao je Marco Asensio u 10. minuti susreta, ali za nešto manje od deset minuta ‘Šišmiši’ stižu do izjednačenja pogotkom Solera. U drugom poluvremenu Valencia je stigla do vodstva u 77. minuti pogotkom Kondogbije, ali je Marco Asensio pet minuta kasnije postigao pogodak za konačnih 2-2.

[su_cashout]

“Izviždali su me jer misle da sam ja razlog zbog kojeg se Totti povukao”

SLUŽBENO: Emre Mor stigao na ljekarski pregled u novom klubu

Nevjerovatan vapaj nogometaša: Ne mogu igrati, ne mogu spavati! Imao sam Barcu a sada…

Međutim, verbalni sukob između Luke Modrića i Lucasa Vazqueza završio je na naslovnicama španjolskih listova poput AS-a i Mundo Deportiva. Sve je počelo kada je Vazquez u jednom trenutku izgubio loptu u kutu pritisnut dvojicom suparničkih igrača, a kapetan hrvatske nogometne reprezentacije ga je glasno kritizirao što se ranije nije riješio lopte, što se nije svidjelo Vazquezu. Španjolski mediji nisu trebali dugo vremena da naprave transkript polemike.

Modrić: “Ne kompliciraj igru, vrati loptu.”

Vazquez: “Ne zafrkavaj me čovječe. Što da radim? Sam sam”, rekao je Vazquez Modriću.

Modrić: “Previše kompliciraš igru. Odigraj jednostavnije”.

Vazquez: “Uvijek ja, uvijek ja”.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!