NaslovnicaVijestiRASPRODAJA U CHELSEAJU: Maurizio Sarri poručio čelnicima Chelseaja da prodaju još jednog...

RASPRODAJA U CHELSEAJU: Maurizio Sarri poručio čelnicima Chelseaja da prodaju još jednog veznjaka!

Prema pisanju engleskih medija, trener Chelseaja Maurizio Sarri dao je zeleno svjetlo čelnicima kluba da se riješe veznjaka Dannyja Drinkwatera do kraja mjeseca.

Sarri želi prodati Drinkwatera

‘Plavci’ su za njega Leicester Cityju platili 38 miliona eura prošlog ljeta, ali je prošle sezone odigrao tek 23 utakmice u svim takmičenjima, od čega samo 12 u Premier ligi.

[su_bet365_koeficijenti]

Unatoč tome što je veliki broj ostalih premierligaša pokazivao interes za njega, on je ostao u klubu nakon završetka prelaznog roka u Engleskoj prošlog četvrtka. Ipak, on bi još uvijek mogao otići u neki od klubova iz ostalih liga petice, gdje prelazni rok završava krajem ovog mjeseca.

Kako pišu engleske novine Daily Star, Sarri ne bi imao ništa protiv njegovog odlaska, s obzirom da sada na raspolaganju ima veliki broj veznjaka. Na Stamford Bridge su ovog ljeta stigli bivši veznjak Napolija Jorginho za 57 miliona eura, kao i Mateo Kovačić iz Real Madrida kao dio transfera Thibauta Courtoisa, koji je otišao u suprotnom smjeru. Pored njih dvojice, tu su još i N’Golo Kante, Cesc Fabregas, Ross Barkley, te Ruben Loftus-Cheek.

[su_vegas]

Drinkwater je izostavljen sa liste pozvanih igrača za susret prvog kola Premier lige protiv Huddersfield Towna. Klub iz zapadnog Londona je jučer napustio i Tiemoue Bakayoko, koji je otišao u Milan na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa ugovora na kraju sezone. Engleski mediji pišu kako je favorit za dovođenje Drinkwatera njemački velikan Schalke, ali još uvijek nije poznato da li engleski reprezentativac planira karijeru nastaviti u Bundesligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!