NaslovnicaVijestiRaul otkrio kojeg igrača iz Premier lige bi volio vidjeti u Real...

Raul otkrio kojeg igrača iz Premier lige bi volio vidjeti u Real Madridu

Legendarni igrač Real Madrida Raul Gonzalez otkrio je kako bi u svom bivšem klubu volio vidjeti napadača Tottenham Hotspura i engleskog reprezentativca Harryja Kanea.

Raul želi Kanea u Real Madridu

24-godišnji Kane je i ove sezone u nevjerovatnoj formi, već je postigao 35 golova u 36 odigranih utakmica u svim takmičenjima, dok je ukupno u dresu kluba iz sjevernog Londona odigrao 201 utakmicu i postigao impresivna 134 gola, od čega 102 u Premier ligi.

On je na dobrom putu da postane najbolji strijelac lige svih vremena i obori rekord koji drži legendarni Alan Shearer sa 260 golova, a već je oborio rekord ušavši u deset najboljih strijelaca Tottenham Hotspura svih vremena. Njegova fenomenalna statistika, kao i nastupi, nisu prošli nezapaženo kod bivšeg napadača Real Madrida Raula Gonzaleza, koji je priznao kako bi volio vidjeti Kanea u svom bivšem klubu u skorijoj budućnosti.

U intervjuu za Sky Sports, Raul je rekao: “Harry Kane je tipičan napadač. On postiže gol u svakoj utakmici. Mislim da je vrlo kvalitetan i jako mi se sviđa. Ne znam da li želi promijeniti klub ili da li ima priliku da promijeni klub, ali mislim da mu ide jako dobro. On je jedan od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku.”

[su_no1forfootball]

Na pitanje da li bi volio vidjeti Kanea u dresu Los Blancosa, bivši španjolski reprezentativac je rekao: “Naravno, mislim kako bi ga mnogi klubovi voljeli dovesti u svoje redove.”

Real Madrid se nalazi u velikim problemima ove sezone. Tim Zinedinea Zidanea je u utorak pretrpio težak poraz na gostovanju kod Espanyola (1-0) u 26. kolu La Lige, gdje se nalazi na razočaravajućem trećem mjestu sa 51 osvojenim bodom, i za vodećom Barcelonom zaostaje čak 14 bodova, dok za drugoplasiranim Atletico Madridom zaostaje deset bodova. Ipak, ‘kraljevi’ su svu pažnju usmjerili ka Ligi prvaka, gdje trenutno imaju prednost od 3-1 protiv Paris Saint-Germaina pred uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka, koja će se igrati na Parku prinčeva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!