NaslovnicaVijestiRaul priznao kada će se vratiti u Real Madrid

Raul priznao kada će se vratiti u Real Madrid

Legenda Real Madrida i svjetskog nogometa, Raúl González Blanco, izjavio je da bi se mogao u skorijoj budućnosti vratiti u svoj bivši klub, te preuzeti neku funkciju.

raul

38-godišnjak se povukao iz nogometa nakon što je prošlog mjeseca pomogao New York Cosmosu da dođe do titule u američkoj drugoj ligi.

Bio je to kraj jedne bogate karijere. Bivši Španjolski reprezentativac je postigao 323 gola i osvojio 16 titula u dresu Real Madrida, prije nego što je napustio klub.

Sada kada je u mirovini, Raul je dao naslutiti da će razmotriti povratak u španjolsku prijestolnicu i preuzimanje neke od funkcija u “kraljevskom” klubu.

“Da li ću trenirati Real Madrid? To je glavno pitanje koje mi postavljaju ovih dana, ali osjećam da još nije pravo vrijeme za to.”

“Moram još osigrati svoju trenersku licencu i smatram da imam još dosta vremena ispred sebe. Real Madrid je moj dom, klub mi je dao sve dok sam igrao za njega. Svijetu sam poznat kao igrač Real Madrida, ali moja iskustva u Schalkeu, Kataru i sa Cosmosima su također lijepa.”

“Međutim, Real Madrid je moja strast i siguran sam da ću u jednom trenutku u budućnosti ponovo završiti tamo.”

[su_unibet_advent_calendar]

Raulov bivši suigrač u Real Madridu, Zinedine Zidane, trenutno vodi Castillu, mladi tim Reala i jedan je od favorita za zamijeni Rafaela Beniteza na klupi “kraljevskog” kluba.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!